25/09/2021
Loop rond het Koninklijk Domein van Laken

Wil je meer beweegruimte in Brussel? Vind je ook dat het grote Koninklijk Domein van Laeken deels opengesteld moet worden voor alle Brusselaars? Kom dan naar de Royal Run op 25 september en zorg mee er voor dat het domein openbaar wordt.

Deelnemen of supporteren voor de loopwedstrijd is volledig gratis en daarbovenop krijgen de eerste 80 inschrijvingen een gratis one.brussels-t-shirt! Schrijf je daarom nu in.

Het is ongetwijfeld aangenaam joggen in het Koninklijk Domein Laken, dat zal onze Koning beamen? Het Domein is 186 ha groot, een privé-tuin groter dan de gemeentes Koekelberg en Sint-Joost-Ten-Node. Voorlopig kunnen we er niet in, maar dan joggen we er toch gewoon rond! Kom mee de benen strekken op zaterdag 25 september 2021 om 11:00 uur.

Ren mee rond het Park National op zaterdag 25 september tijdens de Royal Run rond het park van Laken. Amateur-joggers raden we één tour aan (6 kilometer), geoefende types kunnen zich wagen aan twee toeren (12 kilometer).

Deelname is gratis, maar schrijf je wel in via de module hiernaast. Wees er snel bij, want de eerste 80 inschrijvingen krijgen van ons een gratis hardloopshirt cadeau!